Нов JEEP Compass 1.3T4 PHEV 190 Ks 4Xe Limited

Нов JEEP Compass 1.3T4 PHEV 190 Ks 4Xe Limited

1.3T4 PHEV 190 Ks

Сериска опрема:
 • JP3      Електрична регулација на предни  и задни прозори
 • BNB     ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА НА СТАБИЛНОСТА
 • SBL/SUD         Електро серво управувач, подесив по висина и длабочина
 • 602      Keyless Go – Отклучување и заклучување и палење на возилото ( влегување и излегување без клуч)
 • BNG    HILL START ASSIST
 • BNS     Контрола на стабилност и заштита од  превртување ( ESP+ERM)
 • BNP     Контрола на пролизгување при било која брзина
 • BHC    Помош при кочење на дожд
 • BNT     Контрола на стабилност на приколка
 • BR3     Кочници со ABS , 4  Х диск
 • CGU    ISOFIX Подготовка на седишта
 • CGZ    Прекинувач за совозачки Air Bag
 • CG3     Предни воздушни перничиња возач и совозач
 • CJ1      Странични воздушни перничиња на предни седишта
 • CJ2      Воздушни завеси напред и назад
 • GNK    Електрохроматски внатрешен ретровизор
 • 1GD     Контрола на притисок во пневматици со дисплеј и предупред.
 • LAS     Предупредување асистенција при несакана промена на лента на движење
 • LNP     Предни светла за магла со корнеринг функција
 • LPG     Задни светла за магла
 • LSB     Аларм
 • LSU     Предупредување за судир од напред+ радар+автоматско кочење
 • NHM    Темпомат
 • NH2     Ограничувач на брзина
 • JHC     Брисачи на предно стакло чуствителни на интензитет на дожд
 • XC4     Електрична паркирна кочница
 • BCS     Заштита на батеријата од празнење
 • GEG    Затемнети стакла
 • LAY     LED задни светла
 • LMX     Дневни светла
 • 18R     Заштита на батеријата од удари од тло
 • LEP     Надворешни ретровизори во боја на каросерија
 • LEB     Надворешни ретровизори со вградени покажувачи на правец
 • LMC    Би функционални халогени предни светла со LED Дневни светла
 • LMG    Автоматски предни светла
 • MMP    Сребрени лајсни на долен дел од врати
 • MNK    Рачки на врати во боја на каросерија
 • MW1    Кровни  носачи со сребрени детали
 • XJA     Централно заклучување на капаче за гориво
 • LER/NHJ         Електрична регулација и греење на ретровизори
 • GTD    Електрично скклопување на ретровизори
 • CFN     60/40 Преклупување на задно седиште
 • CDH    Висинско подесување на возачко седиште
 • CDW   Преклопливо совозачко седиште
 • CK6     Оддели во багажен простор
 • CKN    Облога на багажен простор текстил
 • CKT     Куки во багажен простор
 • CLE     Предни и задни патосници
 • CSN    Заден наслон за рака со држач за чаши
 • CVB     Рачка на менувач обложена со кожа
 • 0AR     Дво зонска клима со контрола на температурата ( греење и ладење )
 • со можност за програмирање
 • XGA    Дифузори за клима во задниот дел на кабина
 • CM7    Наслон за рака со касета
 • GNC    Осветлени огледала на сенила за сонце
 • JJJ       12V конектор
 • JJM     Допoлнителен  12V конектор позади
 • JKU     230V дополнителен конектор
 • JVB/CDH         Висинска регулација на возачко седиште
 • JWB    Висинска регулација на совозачко седиште
 • JPU     Електрична лумбално регулирање  на возачко седиште
 • LAC     Осветлен влез
 • LBC     Осветлена совозачка касета
 • LCJ      Амбиентално осветлување LED PLUS
 • RCG    6 звучници
 • 5BH     Аудио контроли на управувач
 • 320      Управувач обложен со кожа
 • RF7     Дополнителен USB конектор
 • RS9     DIGITAL AUDIO BROADCAST
 • RSF     Media hub ( SD, USB , AUX)
 • RSL     BLUETOOTH STRЕАMING AUDIO
 • RSX     Дополнителен  USB конектор, назад
 • JLN      Навигација
 • 07C     EV/PHEV кабел за полнење бр, 1  – mode 2
 • UGM    UCONNECT 8.4” мултимедијален екран на допир
 • 18N     Hill descent control – за PHEV
 • 18P      PHEV Инструменти со  7″  дисплеј во боја
 • 18U     Selec-Terrain + Sport mode
 • XAA     Задни паркинг сензори
 • XGM    TMPS ( систем за копнтрола на притисок во пневматици)
 • 1N6     Пакет стил
 • 1М5 Тркала од лесна легура 18”
 • GEG Затемнети задни стакла и стакло на задна врата
 • 1HD     Функционален пакет
 • GRD греани и електрично склопливи бадворешни ретровизори
 • 602  Keyless
 • JKU 230 V дополнителен конектор
 • LSB Аларм
Дополнителна опрема:

20C            Паркинг пакет

XAC Задна паркинг камера

XAG Систем за асистенција при паркирање напред и назад

XPK Помош при паралелно и паркирање под прав агол, како и

Отпаркирање.  (сензори)

3ZS     Power pack

RFX Безжично полнење на мобилен телефон

JKU  230 V конектор

RS2     USB Type C

018/5CH   Сина метализирана боја – Blue Italia

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 3,75% фиксна каматна стапка за цел период
– Залог – возилото што се купува
– Максимум рок од 5 години
– 0% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.