Abarth 595C Competizione 1.4 180 КС Euro 6D

Abarth 595C Competizione

1.4 180 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228 Централна брава со далечинско
 • 823          Конектор 12 V
 • 009          Кочници со  ABS + BAS
 • 500-502 Воздушни перничиња за возач и совозач
 • 011          Висинска регулација на управувач
 • 505          Странични воздушни перничиња
 • 150          Воздушно перниче за колена на возач
 • 028          Елекктрична регулација на стакла
 • 614          Странични воздушни завеси
 • 012          Серво управувач
 • 195          Поделено задно седиште
 • 44P          Управувач обложен со кожа
 • 392          Електонска контрола на стабилноста ЕSP
 • 499          Кит за поправка на пневматици
 • 041          Ел. регулирање и греење на ретровизори
 • 4GF         Инструмент табла 7″ со спорт модалитет
 • 5YB          TMPS систем за контрола на притисок во пневматици
 • 508          Задни паркинг сензори
 • 947          Хромирани издувни цевки
 •                 LED Дневни светла
 • 4H2         Суспензија со KONI амортизери со варијабилна фреквенција
 • 44B          Самовентилирачки диск кочници
 • 5FE          Издув MONZA со 4 издувни цевки
 • 070          Зетементи задни стакла
 • 6ЈЕ           Шепи за кочење BREMBO
 • 140          Автоматски клима уред
 • 6JC           Тркала од лесна легура CORSA  205/40R17
 • 230          Xenon предни светла
 • 709          Команди за радио на управувач
 • 410          Внатрешен електрохроматски ретровизор
 • 52Ј           Спортски седишта SABELT – Carbon
 • 097          Предни светла на магла
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 15X     Пакет Brembo
 • 4YG     Hi-Fi Audio Beats®
 • 6Т1     Преден дел од кокпит во CARBON
 • 7QC     VP2R- Радио NAVI  7″ екран, USB, Bluetooth
 • 626     Ломбално прилагодување на возачко седиште
 • 732     Црни кожни седишта
 • 176     Црвена пастелна боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.