Abarth 595 Competizione 1.4 180 КС Euro 6D

Abarth 595 Competizione

1.4 180 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 •  008+228      Централна брава со далечинско 
 • 009      Кочници со ABS 
 • 011      Висинско и длабинско прилагодување на управувач 
 • 028      Електрична регулација на прозори 
 • 012      Серво управувач 
 • 44P      Управувач обложен со кожа 
 • 499      Кит за поправка на пневматици 
 • 4GF     Инструмент табла 7’’ со спорт модалитет 
 • 508      Задни паркинг сензори
 • LED Дневни светла 
 • 823      Конектор 12 V
 •  500-502      Воздушни перничиња за возач и совозач
 • 505      Странични воздушни перничиња
 • 150      Воздушно перниче за колена на возач
 •  614      Странични воздушни завеси
 • 195      Поделено задно седиште
 • 392      Електронска контрола на стабилноста ESP
 • 041      Електрично регулирање и греење на ретровизори
 • 5YB TMPS систем за контрола на притисок вo пневматици
 • 4H2 Суспензија со KONI амортизери со варијабилна фрекфенција
 • 5FE     Издув MONZA со 4 издувни цевки
 • 6JE      Шепи за кочење BREMBO црвени
 • 6JC     Тркала од лесна легура CORSA 205/40R17
 • 709      Команди за радио на управувач
 • 52J      Спортски седишта SABELT – Carbon
 • 097      Предни светла за магла
 • 44B      Самовентилирачки диск кочници
 • 070      Затемнети задни стакла
 • 149      Автоматски клима уред
 • 396      Патосници
 • WDE   17 Тркала од лесна легура MONTE CARLO
 • 450      Висинска регулација на возачко седиште 
 • 782      Задни амортизери КОНИ + FSB вентил, предни федери Eibach 
 • 230      Xenon предни светла 
 • 410      Внатрешен електрохроматски ретровизор
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 0SB     Двобојна надворешност Hyper Green / Nero 
 • 400      Сончев покрив електрично подвижуван 
 • 4YG     HI-FI Audio 
 • 7QC    Радио 7’’ NAV,USB,AUX,BLUETOOTH 
 • 8EW    CARPLAY, ANDROID 
 • 933      Блокада на диференцијал5HN     Странични налепници со лого ABARTH

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.