Abarth 695

Abarth 695

1.4 180 Euro 6

Сериска опрема:
 • 008+228          Централна брава со далечинско
 • 009      Кочници со ABS
 • 011      Висинско прилагодување на управувач
 • 028      Електрична регулација на предни прозори
 • 012      Серво управувач
 • 44P      Управувач обложен со Alcantara
 • 499      Кит за поправка на пневматици
 • Предни светла LED DRL
 • 823      Конектор 12 V
 • 500-502  Воздушни перничиња за возач и совозач
 • 505      Странични воздушни перничиња
 • 150      Воздушно перниче за колена на возач
 • 614      Странични воздушни завеси
 • 195      Поделено задно седиште
 • 392      Електронска контрола на стабилноста ESP
 • 041      Електрично регулирање и греење на ретровизори
 • 5YB     TMPS систем за контрола на притисок во пневматици
 • 4H2     TTC – Torque transfer control
 • 709      Команди за радио на управувач
 • 097      Предни светла за магла
 • 4SU     Засилени кочници BREMBO со жолти шепи
 • 070      Затемнети задни стакла
 • Натпис ABARTH на предна решетка на браник
 • 9LA      Патосници 695
 • 2NO     Спортски активен издув MONZA
 • 508     Задни паркинг сензори
 • 347     Сензор за дожд и светла
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 3L4     Пакет Tech:     (140  Автоматски клима уред, 7QC  Uconnect 7” радио со екран на допир NAVI, BT, DAB, USB)
 • A67    Пакет Turismo: (5OJ  Седишта во кожа со ромб шари,  3КТ    Тркала од лесна легура 17” – Turismo 38Y Беџ – Turismo)
 • 8EW   Android Auto / Carplay
 • 5DP    Сива метализирана боја – Grigio record

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.