Alfa Romeo Giulia 2.2 JTD 160 Ks AT 8 Business

Alfa Romeo Giulia Business

2.2 JTD 160 Ks AT 8

Сериска опрема:
 • LM2     Bi-Xenon 25 W- предни светла
 • 129      Пакет за ладни предели
 • 320      Управувач обложен со кожа
 • 52B      Задни паркинг сензори
 • 140      Автоматски двозонски клима уред
 • GTD    Електрично склопување на ретровизори
 • 4GF     7″ дисплеј во боја на инструмент табла
 • 8TW    Мапа на Европа
 • 8EW    Apple Car/Android Auto
 • RS9     DAB
 • RS3     USB и AUX  конектори во наслнот за рака
 • RSX    USB конектор во предниот дел под командите за клима
 • NH3     Адаптивен темпомат
 • 55B      Автономно кочење, во случај на опасност
 • LA1      Предупредување при несакана промена на лента на движење
 • 347      Брисачи осетливи на интезитет на дожд
 • 365      TMPS- мониторинг на притисок во пневматици
 • 051      Сензор за светлина
 • 499      Кит за поправка на пневматици
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 64L      Електрохроматски надворешни ретровизори
 • 6UN     Паркинг пакет
 • 316      Задна паркинг камера
 • 508      Предни и задни паркинг сензори
 • 070      Дополнително затементи стакла на задни врати, и задно стакло
 • 410      Самозатемнувачки, внатрешен ретровизор
 • 728      Седишта обложени во комбинација кожа со ткаенина
 • 4WE    Педали за менувач, на управувач- алуминиум
 • 9YP     Alfa ™ Connect 3D NAV 8,8 ” ( Radio, 3D Sat Nav, Mp3, Aux-In, Bluetooth®)
 • RS9     Радио DAB
 • RFX     Безжично полнење за телефон
 • XAN    Мониторинг на мртва точка
 • 3CH     Тркала од лесна легура 18”
 • 408/58Б Боја црна метализирана ( Vulcan black)

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.