Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 КС Euro 6 MT 6

Alfa Romeo Giulietta

1.4 TB 120 КС Euro 6 MT 6

Сериска опрема:
 • 015-392           VDC со Hill Holder (ABS+ASR+Brake assistant) ,Q2 и АSR
 • 023-028           Електрично регулирани предни и задни стакла
 • 025                  Мануелен клима уред
 • 029                  Атермичко предно стакло
 • 132                  Преден потпирач за рака
 • 976                  Електрично регулирани и греани ретровизори во боја на каросерија
 • 048                  Регулација на светлосен сноп
 • 052                  BAS – BRAKE ASSISTANCE SYSTEM (помош при нагло сопирање)
 • 097                  Предни светла за магла
 • 195                  Поделено задно седишта
 • 365                  TPMS(систем за мониторинг на притисок во пневматици)
 • 5EQ                 17″ тркала од лесна легура
 • 416                  Темпомат
 • 48F                  Патен компјутер
 • 4B0                  Отвор за скии во задни седишта
 • 505                  Странични воздушни перничиња
 • 500-502           Воздушни перничиња за возач совозач
 • 5DE                 START & STOP
 • 5IX                   Рачки на врати во сатен финиш
 • 5ZL                  Управувач обложен со кожа
 • 614                  Странични воздушни завеси
 • 709                  Серво управувач, со висинска и длаб. регулација со радио команди
 • 803                  Мало резервно тркало
 • 823                  Конектор 12V
Сериска опрема:
 • 217/5CH          Боја бела пастелна  (Bianco Alfa)
 • 508                  Задни сензори за паркирање
 • 08Z                  Tehno pack ( Задна паркинг камера, 7” Alpine радио со екран наа допир, Android Auto/Apple Car)

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.