Alfa Romeo Giulietta Super 1.4 TB 120 КС Euro 6 MT 6

Alfa Romeo Giulietta Super

1.4 TB 120 КС Euro 6 MT 6

Сериска опрема:
 • 015-392   VDC со Hill Holder (ABS+ASR+Brake assistant) ,Q2 и АSR
 • 023-028   Електрично регулирани предни и задни стакла
 • 029          Атермичко предно стакло
 • 976          Електрично регулирани и греани ретровизори во боја на каросерија
 • 048          Регулација на светлосен сноп
 • 052          BAS – BRAKE ASSISTANCE SYSTEM (помош при нагло сопирање)
 • 097          Предни светла за магла
 • 195          Поделено задно седишта
 • 365          TPMS(систем за мониторинг на притисок во пневматици)
 • 416          Темпомат
 • 48F          Патен компјутер
 • 4B0          Отвор за скии во задни седишта
 • 505          Странични воздушни перничиња
 • 500-502   Воздушни перничиња за возач совозач
 • 5DE          START & STOP
 • 5IX           Рачки на врати во сатен финиш
 • 5ZL          Управувач обложен со кожа
 • 614          Странични воздушни завеси
 • 709          Серво управувач, со висинска и длаб. регулација со радио команди
 • 803          Мало резервно тркало
 • 823          Конектор 12V
 • 923          Спојлер на 5-тта врата
 • 132          Преден наслон за рака
 • 140          Автоматски двозонски клима уред
 • 195          Поделено задно седиште
 • 339          Џеб на предно седиште
 • 52B          Задни паркинг сензори
 • 693          Дифузори за клима кон заден дел од кабина
 • 9LA          Патосници
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 08Z      Pack Tech  08Y Радио 7″ Alpine , AndroidAuto/AppleCar ,bluetooth ,  316 паркинг камера)
 • 5ER      Тркала од лесна легура 17”
 • 4RR      Капаци на ретровизори сатен
 • 414      Боја темно сина метализирана ( Blue anodizato)

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.