Alfa Romeo Sprint 2.2 JTDm 210 КС ATX8

Alfa Romeo Stelvio Sprint

2.2 JTDm 190 КС ATX8

Сериска опрема:
 • MFF       Предна ,,V” маска -scudeto во црна боја
 • 6YL         Капачиња на тркала, знак црно бели
 • 5FE         Мат темни издувни цевки
 • 070         Дополнително затементи стакла на задни врати, и задно стакло
 • 230         Bi-Xenon 35 W- предни светла
 • 102         Прскалки на предни светла
 • 4TA        Црвени шепи на кочници
 • 03V        Црна внатрешност
 • 728         Седишта обложени во комбинација кожа-techno leather
 • 321         Спортски управувач, обложен со кожа
 • 1D8        Перфорирана кожа околу менувач
 • 156         Детали од алуминиум во кокпит
 • 4WE       Педали за менувач, на управувач- алуминиум
 • 4CS         Спортски педали – алуминиумски
 • 79U        Лајсна на влез, на врата – светла
 • LCA        Амбиентално светло
 • 129         Пакет за ладни предели
 • 396         Патосници, предни и задни
 • GX4        Keyless -отклучување и заклучување
 • JRC         Електрично отворање на врата од багажник
 • 140         Автоматски двозонски клима уред
 • 693         Задни отвори за венилирање и климатизација
 • 316         Задна паркинг камера
 • 110         Греани прскалки за стакло
 • GTD       Електрично склопување на ретровизори
 • JKZ         230V/50Hz приклучок во багажник
 • 823         Дополнителен 12 V конектор
 • 83X         USB конектор во задниот дел на кабината (Type A + Type C )
 • 4GF        7″ дисплеј во боја на инструмент табла
 • RCH        8 звучници
 • 9YP         Alfa ™ Connect 3D NAV 8,8 ” ( Radio, 3D Sat Nav, Mp3, Aux-In, Bluetooth®)
 • 8TW       Мапа на Европа
 • 8EW       Apple Car/Android Auto
 • RFX        Безжично полнење за телефон
 • RS9         DAB
 • RS3         USB конектор во предниот дел под командите за клима
 • 83Z         Надворешно осветлување на рачки на врати
 • NH3       Адаптивен темпомат
 • 9FX         (Cyber security – Level 3) – Сајбер заштита на Alfa Connect -системот
 • 015         ASR
 • 392         ESP
 • BNH       Hill Descent Control
 • XAN       Мониторинг на мртва точка
 • JKJ          Автоматски долги/кратки светла
 • 410         Самозатемнувачки, внатрешен ретровизор
 • 64L         Електрохроматски надворешни ретровизори
 • 55B         Автономно кочење, во случај на опасност
 • LA1         Предупредување при несакана промена на лента на движење
 • 347         Брисачи чуствителни на интезитет на дожд
 • 365         TMPS- мониторинг на притисок во пневматици, со екран
 • 051         Сензор за светлина – автоматски светла
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 42C         ADAS Uprgrade
 • 0YP         Активен мониторинг на мртва точка
 • 41X         Предупредување на замор кај возачот
 • LAS         Помош при несакана промена на лента
 • 136         Електрично регулирање на возачко и совзачко седишта
 • 452         Греење на предни седишта
 • 788         Спортски ентериер во кожа
 • NHS       Греење на управувач
 • 7XF         Електрично регулирање на бочна поддршка на предни седишта
 • 3DY        Тркала од лесна легура 19”
 • 486/8CZ Сина метализирана

Соработуваме со сите банки и лизинг компании. За детални информации и најдобра финансиска понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место .

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.