Alfa Romeo Stelvio B-Tech 2.2 Turbo Diesel 190 КС AT8 Q4

Alfa Romeo Stelvio B-Tech

2.2 Turbo Diesel 190 КС AT8 Q4

Сериска опрема:
 • VDC ( ESP+ASR+Hill holder +DST+ESBS+RBA+TCS)
 • IBS ( Integrated brake sistem) ABS +EBD
 • FCW Систем за спречување на судар
 • Предупредување за нескана промена на лента
 • Hill descent control
 • Возушни перничиња за возач и совозач
 • Бочни воздушни перничиња и воздушни завеси
 • Alfa DNA систем за одбирање на стил за возење
 • Систем за детекција на мртва точка
 • Сензор за дожд
 • TMPS сензори за контрола на притисок во пневматици
 • AEB ( автономна помош при кочење при итна ситуација+ радар)
 • Сигурносно заклучување
 • Start&Stop
 • Isofox конектори за детско седиште
 • Дифузори за вентилација во задниот дел на кабина
 • Автоматски клима уред, 2 зони
 • Затемнети задни стакла
 • Осветлен влез на врати
 • Конектор USB
 • Управувач и рачка на меувач обложени со кожа
 • Спортски управувач
 • Команди за менувач на управувачот
 • Електрична регулација и склопување на надворешни ретровизори
 • Седишта во комбинација кожа и штоф
 • Предни светла bi xenon 35W AFS
 • Прскалки на предни светла
 • Радио DAB, Alfa connect 8,4” 3D  + Навигација
 • Android auto/Apple car phone mirroring
 • Мапи на Европа
 • Автоматска активација на светла
 • Лајсни на влез на врати ( алуминиум)
 • 2 Издувни цевки, црни
 • Црна предна маска
 • Затемнети задни стакла
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Тркала од лесна легура 19’’ Спорт  со пневматици 235/55 R19
 • Driver assistance plus( Предни и задни паркинг сензори, паркинг камера, електрохроматски внатрешен и надворешни ретровизори, Автоматска регулација на долги/кратки светла, Сензор за внимавање на мртов агол)
 • Адаптивен темпомат
 • Надолжни кровни носачи ( црни)
 • 7” инстумент табла
 • Фарбани шепи за кочење ( црни)
 • Мало резерво тркало
 • Key-less entry
 • Боја сива метализирана(  vesuvio grey)

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.