Alfa Romeo Stelvio Veloce 2,0 TB 280 Ks Q4 ATX8

Alfa Romeo Stelvio Veloce

2,0 TB 280 Ks Q4 ATX8

Сериска опрема:
 • MMH Хром лајсни околу прозори
 • 070 Дополнително затементи стакла на задни врати, и задно стакло
 • 212 Седишта обложени со луксузна кожа         – Црвена боја
 • 4MN Детали од дрво во кокпит- Орев
 • 4WE Педали за менувач, на управувач- алуминиум
 • 4CS Спортски педали – алуминиумски
 • 4H0 Кожа на горниот панел од вратите
 • 79U Лајсна на влез, на врата – светла
 • 129 Пакет за ладни предели
 • JRC Електрично отворање на врата од багажник
 • 140 Автоматски двозонски клима уред
 • JT2 Електрична регулација на возачко спортско седиште во 8 насоки
 • GTD Електрично склопување на ретровизори
 • 83X USB конектор во задниот дел на кабината
 • 4GF 7″ дисплеј во боја на инструмент табла
 • 9YQ 8,8 ” радио со екран на допир во боја
 • 9YP Alfa ™ Connect 3D NAV 8,8 ” ( Radio, 3D Sat Nav, Mp3, Aux-In, Bluetooth®)
 • 8TW Мапа на Европа
 • 8EW Apple Car/Android Auto
 • RS9 DAB
 • RSX USB конектор во предниот дел под командите за клима
 • NH3 Адаптивен темпомат
 • BNH Hill Descent Control
 • JKJ Автоматски долги/кратки светла
 • 410 Самозатемнувачки, внатрешен ретровизор
 • 55B Автономно кочење, во случај на опасност
 • LA1 Предупредување при несакана промена на лента на движење
 • 347 Брисачи осетливи на интезитет на дожд
 • 365 TMPS- мониторинг на притисок во пневматици
 • 051 Сензор за светлина
 • 8F5 Кит за поправка на пневматици
 • 52B Задни паркинг сензори
 • 410    Замозатемнувачки внатрешен ретровизор
 • 6BN    Luxury- управувач обложен со кожа
Дополнителна опрема вградена во возилото:
  • 4TA        Шепи за кочење –Brembo( Црвена боја)
  • 58B         Црна метализирана боја ( Vulcan black)
  • 64L         Замозатемнувачки надворешни ретровизори
  • 8CL     Отворање на бгаржникот, без употреба на раце
  • 8PJ      Harman Kardon Sound Theatre
   • LCA     Амбиентално светло
   • 4JF      900W Harman/Kardon audio sistem, 14 звучници, вкл.сабвуфер
  • 3EH     Тркала од лесна легура 20”
  • 9NP     Пакет – convinience
   • 83Z      Надворешно осветлување на рачки на врати
   • GX4     Keyless – отклучување и заклучување без клуч
   • 384      Систем за квалитет на воздух
   • 57Ј      Атермичко предно стакло
  • 6UN     Паркинг пакет
   • 316      Задна паркинг камера
   • 508      Предни и задни паркинг сензори

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.