Alfa Romeo Tonale Speciale 1.5 130 KS MHEV DDCT 7

Alfa Romeo Tonale Speciale

1.5 130 KS MHEV DDCT 7

Сериска опрема:
 • 03Y       Заден спојлер во боја на каросерија
 • 051       Сензор за светлина
 • 052       Автономно кочење во случај на опасност ( и за отворен пат)
 • 0XR       Препознавање на сообраќајни знаци ( со навигација)
 • 0YB       Предни и задни патосници
 • 0YY       Амбиентално светло 198       SEAT BELT HEIGHT ADJUSTMENT
 • 1CQ      Предупредување за замор кај возачот
 • 1CY       LED светло зна табличка
 • 1D8       Алуминиумски педали за промена на брзини на управувач
 • 1F6       6 воздушни перничиња  (предни возач и совозач), странични , Завеси
 • 1GK      HIGH R1- 10,25″ RADIO TOUCH, USB, BLUETOOTH AUDIO STREAMING, VOICE CONTROLS NAVIGATION
 • 1J8        Електрична паркирна кочница со (AUTOHOLD)
 • 1M4     20″ Тркала од лесна легура во сива боја
 • 1RW     Сјајно црни наворешни рамки на врати
 • 1S0       Алуминумски лајсни на влез
 • 1S2       Внатрешен ентериер-кров во црна боја
 • 1S4       ALFA DNA со можност за исклучување на ESC  (3 MODES + ESC OFF)
 • 1ZR       Внатрешно осветлување  (4)-бои
 • 2UO      Отвори за вентилација во заден дел од кабина
 • 3RV       Помош за одржување на патна лента
 • 499       FIX&GO – сет за поправка на гуми
 • 4CS       Педали во алуминум
 • 508       Предни задни паркинг сензори
 • 58I        Црвени шепи на кочници
 • 62Y       Електрично собирање на надворешни ретровизори
 • 823       12V конектори, еден во багажен простор еден во кабина, напред
 • 84V       Дополнително затемнети  стакла на задни и на петта врта
 • 8N8      Преден наслон за рака
 • 922       Електрично регулирани предни и задни прозори
 • 9S8       Автоматско кочење( со помош на радар) со препознавање на пешаци
  • и ранливи учесници во сообраќај, ( во град и на отворен пат)
 • 9U7       Автоматски долги/кратки светла
 • 9YZ       Автономно возење ниво 2
 • 9Z5       Преден  USB  Tип A + C (полнење +податоци)
 • CFW     60/40 поделена задна клупа, со отвор за скии
 • GNK      Самозатемнивачки внатрешен ретровизор
 • GTF       Електрично регулирани и греани ретровизори
 • GX4       KEYLESS-GO ( влегување и излегување)
 • HAD      Двозонски автоматски клима уред со сензор за квалитет , со задни отвори
  • за вентилација
 • JHC       Брисачи со брзина чуствителна на интензитет на дожд
 • JK2        Отворање на врата на багажник, без раце
 • JRC        Врата на багажник со електрично подигање
 • JY2        Инструмент табла – 12,3″ TFT
 • LNV      MATRIX FULL LED – предни светла со ( ADAPTIVE SYSTEM) – LED Дневни и
  • светла за магла
 • LPM      Задни светла Full LED
 • LSS        Предупредување за судир од напред ( со помош на радар)
 • MGK     Беџ “EDIZIONE SPECIALE”
 • NH1      Адаптивен темпомат
 • NH4      Интелигетна помош за одржување на брзина (ISA)
 • NHR      Ограничувач на брзина
 • RFP       APPLE CAR PLAY / ANDROID AUTO
 • RFX       Безжично полнење на мобилен телефон
 • RS3       Заден  USB  TYPE A + C (полнење)
 • RS9       DAB
 • SCH       Спортски управувач со копче за старт
 • XA3       Камера за назад, со динамички линии
 • XGM     TPMS – систем за мониторинг на притисок во пневматици
 • JPM Греење предни седишта
 • 3Y6       Пакет кожа
  • 211 Седишта обложени со кожа
  • ЈТ1  Електрична регулација на седишта во 6 правција
  • CAJ  Вентилирани предни седишта
 • 6WF      Боја на каросерија сива метализиран – Grigio Vesuvio

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.