Alfa Romeo Tonale Sprint 1.6 DS 130Ks DDCT6

Alfa Romeo Tonale Sprint

1.6 DS 130Ks DDCT6

Сериска опрема:
 • 03Y      Заден спојлер во боја на каросерија
 • 051      Сензор за светлина/темнина
 • 05F      V- предна маска, црна
 • 4TB      Анодизирани шепи за кочење
 • 1S2      Црн тапацир на покрив ( внатре)
 • 275      Раконаслон на задни седишта
 • 2UO     Дифузори за клима во задниот дел на кабината
 • 62Y      Електрично собирање на ретровизори
 • 823      12V конектори ( еден во кабина, еден во багажник)
 • 8N8      Преден раконаслон
 • 922      Електрично регулирани предни и задни прозори( Auto)
 • CWF     60/40 поделни задни седишта, со отвор за скии
 • CLC      Предни патосници
 • GNK     Самозатемнувачки внатрешен ретровизор
 • GTF      Електрично регулирани надворешни ретровизори со греење
 • GX4      Keyless-Go ( стартувањље на возило без клуч, со копче)
 • GXP      Keyless- Entry (влегување во возило без клуч, предни врати)
 • HAD     Двозонски, автоматски клима уред со задни дифузори и AQS ( air quaility sensor)
 • JHC      Автоматско прилагодување на брзината на брисачите
 • JPU      Електрична регулација на лумбален дел на возачко седиште
 • 051      Сензор за светлина/темнина
 • 0XR      Систем за препознавање на сообраќајни знаци ( TSR)
 • 1CY      LED – осветлување на задна табличка
 • 1GK      R1- 10,25″ Радио со екран на допир , USB, BLUETOOTH AUDIO STREAMING,NAVIGATION
 • 1S4      Alfa DNA – селектор
 • 3RV      Систем за спречување на несакана промена на лента
 • 508      Предни и задни паркинг сензори
 • 9U7      Автоматско вклучување/исклучување на долги/кратки светла
 • 9WE     LED – предни светла и трепкачи ( рефлектор)
 • 9Z5      Преден USB A type- конектор ( полнење + податоци)
 • JY2       12,3 ”  TFT инструмент табла
 • LPM     FULL LED – задни светла
 • LSS       Предупредување за судир од напред
 • NH1     Адаптивен темпомат
 • NH4     Интелигетна помош за брзина (ISA)
 • NHR     Ограничување на брзина
 • RFP      Apple Car/Android Auto
 • RFX      Безжично полнење за мобилен телефон
 • RS9      DAB
 • SJB       Препознавање на сообраќајни знаци ( TSR)
 • XGM    Мониторинг на притисок во пневматици
 • SCH      Управувач обложен со кожа
 • 052      Автономно кочење во случај на опасност ( на отворен пат)
 • 1CQ     Предупредување за замор на возачот
 • 1F6      6 воздушни перничиња ( возач, совозач, странични, воздушни завеси)
 • 1J8       Електрична паркинг кочница ( Auto hold)
 • 9S8      Автономно кочење со препознавање на пешаци и други ранливи учесници во сообраќајот
 • 499      Сет за поправка на пневматици
Дополнителна опрема:
 • 1ММ   Тркала од лесна легура 19” пневматици 235/45 R19
 • 2IM      Зимски пакет
 • NHS     Греење на управувач
 • JPM     Греење на предни седишта
 • JHH      Греење на прскалки на предно стакло
 • A6K     Пакет- Performance
 • 1D8      Алуминиумски педали на управувач, за менувачот
 • 58I       Шепи за кочење-црвени
 • 4CS      Алуминумски педали

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.