Alfa Romeo Giulia Sprint 2.0 TB 200 KS ATX8

Alfa Romeo Giulia Sprint

2.0 TB 200 KS ATX8

Сериска опрема:
 • 6YL         Капачиња на тркала, знак црно бели
 • MMR     Црни лајсни околу прозори
 • 83Z         Надворешно осветлени рачки на врати
 • 070         Дополнително затементи стакла на задни врати, и задно стакло
 • 81E         Двојни издувни цевки
 • LM2       Bi-Xenon 25 W- предни светла
 • 03V        Црна облога на таванот
 • Спортски седишта обложени во кожа
 • 129         Пакет за ладни предели
 • 321         Спортски управувач, обложен со кожа
 • 156         Детали од алуминиум во кокпит
 • 4WE       Педали за менувач, на управувач- алуминиум
 • 4CS         Спортски педали – алуминиумски
 • 79U        Лајсна на влез, на врата – светла
 • LCA        Амбиентално светло
 • GX4        Keyyless- отклучување и заклучување
 • 2CZ         Автоматски двозонски клима уред
 • 693         Задни воздушни дифузори, на клима уредот
 • 508         Предни и задни паркинг сензори
 • 316         Задна паркинг камера
 • 195         40/20/40 поделено задно седишта
 • 452         Греење на предни седишта
 • NHS       Греење на упаравувач
 • 7XF         Електрично прилагодување на странична поддршка на предни седишта
 • 136         Електрична регулација на возачко седиште во 6 насоки+ меморија + 4 насоки лумб.
 • CDE        Електрична регулација на совозачко седиште во 6 насоки+ меморија + 4 насоки лумб.
 • 110         Греани прскалки за стакло
 • GTD       Електрично склопување на ретровизори
 • 396         Патосници
 • 823         Дополнителен 12 V конектор
 • 83X         USB(TYPE A) конектор во задниот дел на кабината
 • 4GF        7″ дисплеј во боја на инструмент табла
 • 9YP         Alfa ™ Connect 3D NAV 8,8 ” ( Radio, 3D Sat Nav, Mp3, Aux-In, Bluetooth®)
 • 8TW       Мапа на западна Европа
 • 8EW       Apple Car/Android Auto
 • RFX        Безжично полнење за телефон
 • RS9         DAB
 • RS3         USB и AUX  конектори во наслoнот за рака
 • 4TA        Фарбани шепи на кочници конектор во предниот дел под командите за клима
 • NH3       Адаптивен темпомат
 • 9FX         (Cyber security – Level 3) – Сајбер заштита на Alfa Connect -системот
 • XAN       Мониторинг на мртва точка
 • JKJ          Автоматски долги/кратки светла
 • 410         Самозатемнувачки, внатрешен ретровизор
 • 64L         Електрохроматски надворешни ретровизори
 • 55B         Автономно кочење, во случај на опасност
 • LA1         Предупредување при несакана промена на лента на движење
 • LAS         Помош за задржување на лента на движење
 • 347         Брисачи чувствителни на интезитет на дожд
 • 365         TMPS- мониторинг на притисок во пневматици
 • 051         Сензор за светлина
 • 499         Кит за поправка на пневматици
 • 4CA        Боја црвена пастелна
 • 3CO        Тркала од лесна легура18” Пневматици 225/45 R18

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.