FIAT 500 1.2 Lounge

FIAT 500 Lounge

1.2 69KS Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228   Централна брава со далечинска команда
 • 025       Мануелен клима уред
 • 028       Електрично регулирани предни прозори
 • 112       Серво управувач
 • 011       Висинска регулација на управувч
 • 500       Воздушно перниче за возачот
 • 502       Воздушно перниче за совозачот
 • 505       Предни странични воздушни перничиња
 • 150       Воздушно перниче за колена на возач
 • 182       Наслони за глава назад
 • 392       VDC ( ABS+ESP+ASR+Hill holder)
 • 803       Мало резервно тркало
 • 5YB      TPMS ( контрола на притисок во пневматици)
 • 876       Браници во боја на каросерија
 • 4WE     Команди на управувач
 • 614       Странични воздушни завеси
 • 665       Кит за пушачи, конектор 12V
 • 041       Електрично регулирани ретровизори, греани
 • 318       Управувач облжен со кожа, со радио команди
 • 416       Темпомат
 • 74B      Тркала од лесна легура 15″
 • 8EW     CARPLAY/ANDROID AUTO
 • 097       Предни светла за магла
 • 018       Праг со лого
 • 508       Задни паркинг сензори
 • 347       Сензор за светлина и дожд
 • 195       Поделено задно седиште
 • 626       Висинска регулација на возачко седиште
 • 339       Џеб на заден дел од седиште
 • 4BJ      Xромирана лајсна на капак на мотор
 • 4M5      Странични лајсни во боја на каросерија
 • 728      Ентериер Алфатекс
Дополнителна опрема:
 • 05F      Техно седишта
 • 070      Затемнети стакла
 • 59E      Стаклен покрив
 • 7QC     Радио 7, NAV,USB, AUX, BLUETOOTH
 • 5DS     Метализирана боја
 • Боја     Зелена метализирана 372

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.