Fiat 500 500 1.0 70 КС Euro 6D

Fiat 500 Hybrid

1.0 70 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228 Далечинска команда отворање/затворање + централна брава
 • 011 Висинска регулација на управувч
 • 025 Мануелен клима уред
 • 028 Електрично регулирани предни прозорци
 • 112 Серво управувач
 • 150 Воздушно перниче за колена на возач
 • 182 Задни потпирачи за глава
 • 1GD Мониторинг на притисок во пневматици (дисплеј)
 • 218 Електрично регулирани ретровизори
 • 029 Грејачи на задно стакло
 • 318 Радио команди на управувач – 8 копчиња
 • 392 VDC (Ел. контрола на стабилноста, ASR, ESP)
 • 3NF LED – дневни светла
 • 416 Темпомат
 • 500 Воздушно перниче за совозач
 • 502 Воздушно перниче за возач
 • 505 Странични воздушни перничиња
 • 58E     Ограничувач на брзина
 • 5DE Start & Stop
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 626  Висинска регулација на возачко седиште
 • 7Q9 Радио 7” екран на допир, DAB – USB
 • 8EW  Apple Car / Android Auto – mirroring
 • 823 Конектор 12V
Дополнителна опрема:
 • 4AV Тркала од лесна легура 15″
 • А87 PACK AMORE PL   (508 Задни паркинг сензори, 097 Предни светла за магла, GTM Електрично регулирани ретровизори со грејачи, 195 Поделено задно седиште 50/50)
 • 803  Мало резервно тркало
 • 0UU 696   Бела боја со црн покрив

Финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ – Скопје

Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува за месечна отплата во првите 6 месеци пресметана под следниве услови:

 • 50% помала рата во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
 • 30% учество
 • рок на отплата 84 месеци
 • варијабилна каматната стапка 6.5%.
 • предмет на лизинг: прикажаното возило на лагер со вклучен попуст

Дополнителни промотивни услови:

 • 50% попуст на трошоците за обработка
 • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.