Fiat 500 CABRIO 1.0 70 КС Euro 6D

Fiat 500 CABRIO Hybrid

1.0 70 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228 Далечинска команда отворање/затворање + централна брава
 • 011 Висинска регулација на управувч
 • 028 Електрично регулирани предни прозорци
 • 112 Серво управувач
 • 150 Воздушно перниче за колена на возач
 • 195 Поделено задно седиште 50/50
 • 1GD Мониторинг на притисок во пневматици (дисплеј)
 • 029 Грејачи на задно стакло
 • 318 Радио команди на управувач – 8 копчиња
 • 339 Џеб позади предни седишта
 • 392 VDC (Ел. контрола на стабилноста, ASR, ESP)
 • 3NF LED – дневни светла
 • 416 Темпомат
 • 500 Воздушно перниче за совозач
 • 502 Воздушно перниче за возач
 • 505 Странични воздушни перничиња
 • 58E     Ограничувач на брзина
 • 5DE Start & Stop
 • 1CR Кит Хром 2
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 626  Висинска регулација на возачко седиште
 • 7Q9 Радио 7” екран на допир, DAB – USB
 • 8EW  AppleCar / Android Auto – mirroring
 • 823 Конектор 12V
 • 7PN Tркала од лесна легура 16”
 • 2P3 Kit RED (Црвени капаци за надворешни ретровизори, Црвено куќиште  за клучеви, Дозер за дезинфекција, Патосници, Антиалергиски филтер  за воздух)
 • 111 Црвена пастелна боја
Дополнителна опрема:
 • 140 Автоматски клима уред
 • 803   Резервно тркало
 • А87  PACK AMORE RED (508 Паркинг сензори назад, 097  Предни светла за магла, GTM Електрично регулирани ретровизори со   грејачи, 347 Сензор за дожд)

Финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ – Скопје

Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува за месечна отплата во првите 6 месеци пресметана под следниве услови:

 • 50% помала рата во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
 • 30% учество
 • рок на отплата 84 месеци
 • варијабилна каматната стапка 6.5%.
 • предмет на лизинг: прикажаното возило на лагер со вклучен попуст

Дополнителни промотивни услови:

 • 50% попуст на трошоците за обработка
 • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.