Fiat 500 Cult Hybrid 1.0 70 КС Euro 6D

Fiat 500 Cult Hybrid

1.0 70 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228 Далечинска команда отварање/затворање + централна брава
 • 011 Висинска регулација на управувч
 • 025 Мануелен клима уред
 • 028 Електрично регулирани предни прозорци
 • 101 Брисач на задно стакло
 • 112 Серво управувач
 • 150 Воздушно перниче за колена на возачот
 • 1GD Мониторинг на притисок во пневматици (дисплеј)
 • 392 VDC (Ел. контрола на стабилноста, ASR, ESP, Hill Holder)
 • 500 Воздушно перниче за совозачот
 • 502 Воздушно перниче за возачот
 • 505 Странични воздушни перничиња
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 58Е Ограничувач на брзина
 • 5DE  Start&Stop
 • 7J0   Радио 5” екран на допир, Bluetooth – USB
 • 823 Конектор 12V
 • 0R5 Челични тркала со капаци 14’’
 • 499  Kit Fix&Go (Сет за поправка на пневматици)
Дополнителна опрема:
 • 041 Електрично регулирани греани ретровизори
 • 097     Предни светла за магла
 • 5CD    Зелена метализирана боја (196)

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.