Fiat 500 Cult Hybrid 1.0 70 КС Euro 6D

Fiat 500 Cult Hybrid

1.0 70 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228       Далечинска команда отварање/затворање + централна брава 
 • 025       Мануелен клима уред 
 • 028       Електрично регулирани предни прозорци 
 • 112       Серво управувач 
 • 011       Висинска регулација на управувч 
 • 500       Воздушно перниче за совозачот 
 • 502       Воздушно перниче за возачот 
 • 505       Предни странични воздушни перничиња 
 • 614       Странични воздушни завеси 
 • 150       Воздушно перниче за колена на возач 
 • 218       Електрична регулација на ретровизори 
 • 392       ESP – Електронска контрола на стабилноста 
 • 803       Мало резервно тркало 
 • 5YB      TPMS ( контрола на притисок во пневматици)
 • 6ZF      Радио со USB 
 • 9RZ      Челични тркала со капаци 14’’ 
 • 876       Браници во боја на каросерија 
 • 4WE       Радио команди на управувач 
 • 665+823       Кит за пушачи, конектор 12V
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 •  097     Предни светла за магла 
 • 562     Портокалова пастелна боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 3,75% фиксна каматна стапка за цел период
– Залог – возилото што се купува
– Максимум рок од 5 години
– 0% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.