Fiat 500 Dolcevita 1.2 69 КС Euro 6D

Fiat 500 Dolcevita

1.2 69 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228      Централна брава со далечинска команда
 • 025                Мануелен клима уред
 • 028              Електрично регулирани предни прозори
 • 112              Серво управувач
 • 011             Висинска регулација на управувч
 • 500             Воздушно перниче за возачот
 • 502            Воздушно перниче за совозачот
 • 505            Предни странични воздушни перничиња
 • 182           Наслони за глава назад
 • 392            VDC (ABS+ESP+ASR+Hill holder)
 • 803            Мало резервно тркало
 • 5YB            TPMS (контрола на притисок во пневматици)
 • 876            Браници во боја на каросерија
 • 4WE           Команди на управувач
 • 614             Странични воздушни завеси
 • 665            Кит за пушачи, конектор 12V
 • 041            Електрично регулирани ретровизори, грејни
 • 416            Темпомат
 • 4MQ          Хром пакет
 • 8EW          CARPLAY/ANDROID AUTO
 • 097           Предни светла за магла
 • 195           Поделено задно седиште
 • 626           Висинска регулација на возачко седиште
 • 339           Џеб на предно седиште од задна страна
 • 396           Предни патосници
 • 59Е           Застаклен фиксен кров, со ролетна
 • 5Ј8            Капаци на ретровизори-хром
 • 5А6          Тркала од лесна легура 16″
 • 4VU          Рачка на менувач во кожа
 • 6H5          Управувач обложен во кожа
Дополнителна опрема:
 • 06P      Пакет City: (508  Задни паркин сензори,347 Сензор за светлина и дожд)
 • 7QC      Радио со екран на допир 7″ NAVI, USB, AUX, Bluetooth
 • 665       Запалка
 •              Внатрешен ентериер (Dolcevita)
 • 268       Бела боја

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.