Fiat 500 Dolcevita 1.2 69 КС Euro 6D

Fiat 500 Dolcevita

1.2 69 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228    Далечинска команда отварање/затворање + централна брава
 • 018      Хромирани лајсни на влез
 • 025       Мануелен клима уред
 • 028       Електрично регулирани предни прозорци
 • 112       Серво управувач
 • 011       Висинска регулација на управувач
 • 195      Поделено задно седиште 50/50
 • 500       Воздушно перниче за совозач
 • 502       Воздушно перниче за возач
 • 505       Предни странични воздушни перничиња
 • 614       Странични воздушни завеси
 • 150       Воздушно перниче за колена на возач
 • 392       ESP – Електронска контрола на стабилноста
 • 803       Мало резервно тркало
 • 416+58Е     Темпомат + Ограничувач на брзина
 • NHJ      Ретровизори во боја на каросерија
 • 5YB      TPMS (контрола на притисок во пневматици)
 • 7Q9      Радио 7” екран DAB, USB
 • 8EW     Аndroid auto & Carplay
 • 876       Браници во боја на каросерија
 • 318       Радио команди на управувач
 • 665+823       Кит за пушачи, конектор 12V
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 041     Електрична регулација на ретровизори со грејачи
 • 070      Затемнети задни стакла
 • 097     Предни светла за магла
 • 140     Автоматски клима уред
 • 339     Џеб позади предни седишта
 • 400     Електрично задвижуван стаклен покрив
 • 407     Автоматски менувач
 • 4BJ     Хромирана лајсна на хауба
 • 4GF     ТФТ дисплеј
 • 4M5    Странични лајсни во боја на каросерија
 •  508     Паркинг сензори назад
 • 626     Висинска регулација на седиште
 • 5EQ    Тркала од лесна легура 16’
 • 268     Бела пастелна боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.