Fiat 500 Pop 1.2 69 КС Euro 6D

Fiat 500 Pop

1.2 69 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228 Централна брава со далечинска команда
 • 025 Мануелен клима уред
 • 028 Електрично регулирани предни прозори
 • 112 Серво управувач
 • 011 Висинска регулација на управувч
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 502 Воздушно перниче за совозачот
 • 505 Предни странични воздушни перничиња
 • 150 Воздушно перниче за колена на возач
 • 182 Наслони за глава назад
 • 218 Електрична регулација на ретровизори
 • 392 VDC ( ABS+ESP+ASR+Hill holder)
 • 803 Мало резервно тркало
 • 5YB TPMS ( контрола на притисок во пневматици)
 • 6ZE VP1 – Радио со USB
 • 9RZ Челични тркала со капаци 14″
 • 876 Браници во боја на каросерија
 • 4WE Команди на управувач
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 665 Кит за пушачи, конектор 12V
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 •  4МЈ     Тропски кит
 • 268      Бела пастелна боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.