Fiat 500 Red Hybrid 1.0 70 КС Euro 6D

Fiat 500 Red Hybrid

1.0 70 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228 Далечинска команда отварање/затворање + централна брава
 • 011 Висинска регулација на управувч
 • 028 Електрично регулирани предни прозорци
 • 112 Серво управувач
 • 150 Воздушно перниче за колена на возач
 • 195 Поделено задно седиште 50 / 50
 • 1CR  Кит Хром
 • 318 Радио команди на управувач – 8 копчиња
 • 339 Џеб позади предни седишта
 • 392 VDC (Ел. контрола на стабилноста, ASR, ESP, Hill Holder)
 • 416 Темпомат
 • 500 Воздушно перниче за совозач
 • 502 Воздушно перниче за возач
 • 505 Странични воздушни перничиња
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 508 Паркинг сензори назад
 • 58E     Ограничувач на брзина
 • 5DE Start & Stop
 • 5YB TPMS ( контрола на притисок во пневматици)
 • 626   Висинска регулација на возачко седиште
 • 7Q9  Радио 7” екран на допир, DAB – USB
 • 8EW  AppleCar / Android Auto – mirroring
 • 823 Конектор 12V
 • 2P3    Kit RED (Црвени капаци за надворешни ретровизори, Црвено куќиште за клучеви, Дозер за дезинфекција, Патосници, Антиалергиски филтер  за воздух
 • 499 Kit Fix&Go (Сет за поправка на пневматици)
 • 268  Бела пастелна боја
Дополнителна опрема:
 • 1LR Тркала од лесна легура 16”
 • 20G Pack Sky (400 Електрично задвижуван стаклен покрив, 018 Хромирани лајсни на влез)
 • 20Ј Pack Style (070 Затемнети задни стакла, 4BJ Хромиран украс на капак  на мотор, 4M5 Странични заштитни лајсни на врати во боја на каросерија, 4RR Сатен капаци на ретровизори, 4VU Менувач обложен со кожа)
 • 3K1 Pack Comfort (140 Автоматски клима уред, 041 Електрично регулирани и греани ретровизори)
 • 4LA    Pack Tech Plus (508 Паркинг сензори назад, 347 Сензор за дожд, 097 Предни светла за магла)

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.