Fiat 500 Rockstar 1.2 69 КС Euro 6D

Fiat 500 Rockstar

1.2 69 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228  Централна брава со далечинска команда
 • 4MQ        Хром кит ( лајсни)
 • 025          Мануелен клима уред
 • 416          Темпомат
 • 028          Електрично регулирани предни прозори
 • 8EW        CARPLAY/ANDROID AUTO
 • 112          Серво управувач
 • 097          Предни светла за магла
 • 011          Висинска регулација на управувч
 • 018          Лајсна на влез на врата
 • 500          Воздушно перниче за возачот
 • 070          Затемнети задни стакла
 • 502          Воздушно перниче за совозачот
 • 195          Поделено задно седиште
 • 505          Предни странични воздушни перничиња
 • 626          Висинска регулација на возачко седиште
 • 150          Воздушно перниче за колена на возач
 • 339          Џеб на предно седиште од задна страна
 • 182          Наслони за глава назад       396          Предни патосници
 • 392          VDC ( ABS+ESP+ASR+Hill holder)
 • 4GF         7″ инструмент табла во боја
 • 803          Мало резервно тркало         59Е          Застаклен фиксен кров, со ролетна
 • 5YB          TPMS ( контрола на притисок во пневматици)
 • 5Ј8           Капаци на ретровизори-хром
 • 876          Браници во боја на каросерија
 • 5А6          Тркала од лесна легура 16″
 • 4WE        Команди на управувач
 • 4VU         Рачка на менувач во кожа
 • 614          Странични воздушни завеси
 • 6H5         Управувач -SPORT
 • 665          Кит за пушачи, конектор 12V
 • 751          KIT SPORT( заден спојлер, спортски ентериер, издувна цевка во хром,041  Електрично регулирани ретровизори, греани странични спојлери)
 • 318          Управувач облжен со кожа, со радио команди
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 06P     Пакет City: (508  Задни паркин сензори, 347  Сензор за светлина и дожд)
 • 7QC     Радио 7” екран на допир NAVI, USB, AUX, Bluetooth
 • 372     Сива метализирана бојa

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.