Fiat 500 Sport 1.2 69 КС Euro 6D

Fiat 500 Sport

1.2 69 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008+228 Далечинска команда отварање/затворање + централна брава
 • 028 Електрично регулирани предни прозорци
 • 112 Серво управувач
 • 011 Висинска регулација на управувч
 • 500 Воздушно перниче за совозач
 • 502 Воздушно перниче за возач
 • 505 Предни странични воздушни перничиња
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 150 Воздушно перниче за колена на возач
 • 392 ESP – Електронска контрола на стабилноста
 • 803 Мало резервно тркало
 • 5YB TPMS ( контрола на притисок во пневматици)
 • 876 Браници во боја на каросерија
 • 58E Ограничувач на брзина
 • 318 Радио команди на управувач – 8 копчиња
 • 665+823 Запалка, конектор 12V
 • 041 Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 097     Предни светла за магла
 • 140     Автоматски клима уред
 • 195     Поделено задно седиште 50/50
 • 339    Џеб позади предни седишта
 • 396     Патосници
 • 416     Темпомат
 • 4GF    Инструмент табла 7” во боја
 • 59Е    Стаклен кров – фиксен со ролетна
 • 626     Висинска регулација на возачко седиште
 • 751    Kит спорт (заден спојлер, специфичен ентериер и седишта, хром на издувна цевка)
 • 8ЕW    Android Auto & Carplay
 • 111 Црвена пастелна боја
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 018      Праг со лого
 • 06P      Пакет City: (508  Задни паркинг сензори и 347  Сензор за дожд)
 • 070      Затемнети задни стакла
 • 7QC     Радио 7” екран, USB, навигација, Bluetooth
 • 9S4      Tркала од лесна легура 16”

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.