Fiat 500e Plus Icon Електричен 118 KC

Fiat 500e Plus Icon

Електричен 118 KC

Сериска опрема:
 • 5YB    TPMS Премиум (Систем за мониторирање на притисок на пневматици)
 • 614     Странични воздушни завеси
 •  7Z6     Автономно итно сопирање со радар (AEB)
 • 68U    Светло во багажниот простор
 • 823     Конектор 12V
 • 852     Прирачник на Англиски јазик
 • 8EW   Carplay / Android Auto – Smartphone mirroring
 • ЈAL    7” дисплеј во боја
 • 976     Надворешни ретровизори во боја на каросерија
 • GNC   Штитник за сонце за совозач со огледало
 • JTM    Мануелно прилагодување на возачко седиште во 6 насоки со наслон за глава прилагодлив во 2 насоки
 • LAU    Потсетник за врзување ремен на патниците на задните седишта
 • LAX    Потсетник за врзување ремен на патниците на предните седишта
 • LAY    LED задни светла
 • LCA    Таванска светилка во првиот ред на седишта
 • LEQ    Механички прилагодливо возачко седиште со меморија
 • LMZ    LED дневни светла
 • LPG    Задни светла за магла
 • RCG   Звучници
 • 011+SUD    Висинска и длабинска регулација на управувач
 • 029     Греачи на задно стакло
 • 030     Атермички стакла
 • 041     Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 051     Автоматско активирање на предни светла
 • 4GQ    Механички прилагодливо совозачко седиште со меморија
 • 500     Воздушно перниче за возач
 • 502     Воздушно перниче за совозач
 • 505     Странични воздушни перничиња
 • XAN     Детекција на мртва точка
 • 5EM    LED предни светла
 • 101     Бришач на задно стакло
 • 112     Електричен серво управувач
 • 132     Преден наслон за рака
 • 140     Автоматски клима уред
 •  182     Наслони за глава на задните седишта
 • 195     Преклопливо поделено задно седиште 50/50
 • 256     Cargo Box во багажниот простор
 • 318     Soft Touch управувач (без кожа)
 • 339     Џеб на задниот дел од совозачкото седиште
 • 347     Сензор за дожд
 • 392     ЕSP – Eлектронска контрола на стабилноста
 • 410     Самозатемнувачки внатрешен ретровизор
 • 416     Темпомат
 • 467     Средишна конзола со простор за складирање
 • 499     Кит за поправка на пневматици Fix&Go
 • 4AY    Тркала од лесна легура 195/55 R16″
 • 5CE    Зелена метализирана боја
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 9YT    10.25” радио со екран на допир + навигација
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Задна паркинг камера
 • Управувач во кожа
 • Електрична паркирна кочница

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.