Fiat 500L Wagon Pop Star 1.6 120 КС Euro 6

Fiat 500L Wagon Pop Star

1.6 120 КС Euro 6

Сериска опрема:
 • S Кочници со ABS + EBD
 • 112 Серво управувач
 • S Висинска и длабинска регулација на управувач
 • S Поделено задно седиште 60/40
 • S LED дневни светла
 • S Висинска регулација на возачко седиштe
 • 008 Далечинска команда отворање затворање
 • 011 Висинско прилагодување на управувач
 • 025 Мануелен клима-уред
 • 028 Електрична регулација на предни и задни прозори
 • 029 Греење на задно стакло
 • 043 Електрична регулација на надворешни ретровизори
 • 365 TMPS (контрола на притисок во пневматици)
 • 392 VDC ( ESP + ASR + Hill holder)
 • S 16″ челични тркала со капаци
 • 416 Темпомат
 • 500 Воздушно перниче за возач
 • 502 Воздушно перниче за совозач
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 8NA Радио 5 ” со екран на допир во боја, BT, USB со команди на управувач
 • 097 Предни светла за магла
 • 803 Мало резервно тркало
 • 989 Кит за пушачи
 • S Странични заштитни лајсни
 • S Браници во боја на каросерија
 • 268 Бела боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.