Fiat 500X 500X 1.0 120 КС Euro 6D

Fiat 500X

1.0 120 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 502 Воздушно перниче за совозачот
 • 505 Странични воздушни перничиња во првиот ред седишта
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 392 ESP – електронска контрола на стабилноста на возилото (ASR, MSR)
 • 056 Hill Holder
 • BNS ERM – систем против превртување на возилото
 • 026 Електрична паркирна сопирачка
 • 4JA LaneSense™ помош при одржување на правец во лента на движење  + систем за препознавање на сообраќајни знаци
 • 7B2 TMPS – контрола на притисок во пневматици
 • 008 Клуч со далечинска команда отворање / затворање
 • 023 Електрична регулација на задни прозорци
 • 025 Мануелен клима уред
 • 041 Електрично регулирани ретровизори со греење
 • 112 Електричен серво управувач
 • 320 Управувач обложен со кожа
 • 40H Поделено задно седиште
 • 416 Темпомат + ограничувач на брзина
 • 450 Висинска регулација на возачко седиште
 • 823 Приклучок 12V
 • 923 Заден спојлер
 • 4YD Капаци на ретровизори во црна боја
 • 5A5 Хромирани рачки на вратите
 • JR1 Стандардни дневни светла
 • 5DE Start & Stop
 • 5BH Командни копчиња на управувач
 • 8EW Carplay / Android Auto
 • UGD Uconnect™ радио со 7-инчен екран на допир, Bluetooth, USB, AUX
 • JAY 3,5-инчен TFT дисплеј обичен
 • 9Z5 Media hub (2 x USB)
 • RCG Звучници 6 ком.
 • 128 Челични тркала со капаци 16″
 • 289 Црвена пастелна боја
Дополнителна опрема:
 • 803     Мало резервно тркало

Соработуваме со сите банки и лизинг компании. За детални информации и најдобра финансиска понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место .

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.