Fiat 500X 500X 1.3 Mjet 95

Fiat 500X

1.3 Mjet 95

Сериска опрема:
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 502 Воздушно перниче за совозачот
 • 505 Странични воздушни перничиња во првиот ред седишта
 • 614  Странични воздушни завеси
 • 392 ESP – електронска контрола на стабилноста на возилото (ASR, MSR)
 • 056 Hill Holder
 • BNS ERM – систем против превртување на возилото
 • 026 Електрична паркирна сопирачка
 • 4JA LaneSense™ помош при одржување на правец во лента на движење
 • + систем за препознавање на сообраќајни знаци
 • 7B2 TMPS – контрола на притисок во пневматици
 • 008 Клуч со далечинска команда отворање / затворање
 • 023 Електрична регулација на задни прозорци
 • 041 Електрично регулирани ретровизори со греење
 • 112 Електричен серво управувач
 • 320 Управувач обложен со кожа
 • 40H Поделено задно седиште
 • 416 Темпомат + ограничувач на брзина
 • 450 Висинска регулација на возачко седиште
 • 823 Приклучок 12V
 • 923 Заден спојлер
 • 4YD Капаци на ретровизори во црна боја
 • 5A5 Хромирани рачки на вратите
 • JR1   Стандардни дневни светла
 • 5DE Start & Stop
 • 5BH Командни копчиња на управувач
 • 8EW Carplay / Android Auto
 • UGD Uconnect™ радио со 7-инчен екран на допир, Bluetooth, USB, AUX
 • 9Z5 Media hub (2 x USB)
 • RCG Звучници 6 ком
 • 128 Челични тркала со капаци 16”
Дополнителна опрема:
 • 803     Мало резервно тркало
 • 296     Бела боја
 • 51W  PACK COMFORT: (316 Задна паркинг камера, 511 Трет наслон за   глава, 623 Електрично регулирање на лумбален дел на возачко седишта, 410 Замозатемнувачки внатрешен ретровизор, 140 Автоматски двозонски клима уред, 132 Преден наслон за рака, RSX Дополнителенo USB во вториот ред седишта, 710 3,5-инчен TFT дисплеј во боја – (не може кај мотор 1.5 MHEV 130)

Финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ – Скопје

Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува за месечна отплата во првите 6 месеци пресметана под следниве услови:

 • 50% помала рата во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
 • 30% учество
 • рок на отплата 84 месеци
 • варијабилна каматната стапка 6.5%.
 • предмет на лизинг: прикажаното возило на лагер со вклучен попуст

Дополнителни промотивни услови:

 • 50% попуст на трошоците за обработка
 • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.