Fiat 500X 500X 1,5 130 KS Euro 6D

Fiat 500X

1,5 130 KS Euro 6D

Сериска опрема:
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 502 Воздушно перниче за совозачот
 • 505 Странични воздушни перничиња во првиот ред седишта
 • 614      Странични воздушни завеси
 • 392 ESP – електронска контрола на стабилноста на возилото (ASR, MSR)
 • 056      Hill Holder
 • BNS ERM – систем против превртување на возилото
 • 026 Електрична паркирна сопирачка
 • 4JA LaneSense™ помош при одржување на правец во лента на движење
 • + систем за препознавање на сообраќајни знаци
 • 7B2 TMPS – контрола на притисок во пневматици
 • 008 Клуч со далечинска команда отворање / затворање
 • 023 Електрична регулација на задни прозорци
 • 025 Мануелен клима уред
 • 041 Електрично регулирани ретровизори со греење
 • 112 Електричен серво управувач
 • 320 Управувач обложен со кожа
 • 40H Поделено задно седиште
 • 416 Темпомат + ограничувач на брзина
 • 450 Висинска регулација на возачко седиште
 • 823 Приклучок 12V
 • 923 Заден спојлер
 • 4YD Капаци на ретровизори во црна боја
 • 5A5 Хромирани рачки на вратите
 • 5BH Командни копчиња на управувач
 • 8EW Carplay / Android Auto
 • 9Z5 Media hub (2 x USB)
 • RCG Звучници 6 ком.
 • 052 Систем за помош при итно сопирање (BAS) – (само кај мотор 1.5) MHEV 130) *
 • 222 Автоматски менувач 7АТ – (само кај мотор 1.5 MHEV 130) *
 • 4VU     Рачка на менувачот обложена со кожа – (само кај мотор 1.5 MHEV 130) *
 • XNM Сензор за детекција на замор кај возачот – (само кај мотор 1.5 MHEV 130)*
Дополнителна опрема:
 • (51U)  PACK INGEGNO: (LMS Автоматски долги/кратки светла, XAN Детекција на  мртва точка, 341 Надворешни ретровизори со електрично склопување, 347 Сензор за дожд, 051 Автоматска активација/декативација на светла, наутро и навечер,        GXD Keyless Go – Отворање, затворање на врати и стартување без клуч, UGE Uconnect™ радио со 7-инчен екран на допир, Bluetooth, USB, AUX и Навигација, 412 Адаптивен темпомат)
 • (51V)  PACK FANTASIA: (4AV Тркала од лесна легура 17″, 9U5 LED – дневни светла, LM6 LED – предни светла, LNJ LED – предни светла за магла, 070 Затемнети задни прозорци, 9Z3 Осветлен влез)
 • 803     Мало резервно тркало
 • 888     Сина метализирана боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.