Fiat 500X 500X 1,5 130 KS Euro 6D

Fiat 500X

1,5 130 KS Euro 6D

Сериска опрема:
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 502 Воздушно перниче за совозачот
 • 505 Странични воздушни перничиња во првиот ред седишта
 • 614      Странични воздушни завеси
 • 392 ESP – електронска контрола на стабилноста на возилото (ASR, MSR)
 • 056      Hill Holder
 • BNS ERM – систем против превртување на возилото
 • 026 Електрична паркирна сопирачка
 • 4JA LaneSense™ помош при одржување на правец во лента на движење + систем за препознавање на сообраќајни знаци
 • 7B2 TMPS – контрола на притисок во пневматици
 • 008 Клуч со далечинска команда отворање / затворање
 • 023 Електрична регулација на задни прозорци
 • 041 Електрично регулирани ретровизори со греење
 • 112 Електричен серво управувач
 • 320 Управувач обложен со кожа
 • 40H Поделено задно седиште
 • 450 Висинска регулација на возачко седиште
 • 823 Приклучок 12V
 • 923 Заден спојлер
 • 02X Капаци на ретровизори во црвена боја
 • 1АЕ Рачки на вратите во сива боја
 • 5BH Командни копчиња на управувач
 • 8EW Carplay / Android Auto
 • 9Z5 Media hub (2 x USB)
 • RCG Звучници 6 ком.
 • 052 Систем за помош при итно сопирање (BAS) – (само кај мотор 1.5 MHEV 130) *
 • 222 Автоматски менувач 7АТ – (само кај мотор 1.5 MHEV 130) *
 • 4VU     Рачка на менувачот обложена со кожа – (само кај мотор 1.5 MHEV 130) *
 • XNM Сензор за детекција на замор кај возачот – (само кај мотор 1.5 MHEV 130)*
 • 7X1 Ознака на возилото RED
 • 0BY  Џеб на задната страна на совозачкото седиште
 • 070   Затемнети задни прозорци
 • 947 Хромирани издувни цевки
 • 9Z3 Осветлен влез
 • 9U5 LED – дневни светла
 • LM6 LED – предни светла
 • LNJ LED – предни светла за магла
 • 53B       Спортски изглед, Седишта комбинација ткаенина и вештачка кожа, Заштитни странични лајсни кај праговите во боја на каросерија, Заштита околу калниците во боја на каросерија, Спортски преден и заден браник, Сиви декорации на предниот браник, Централен дел на контролната табла во црвена боја.
 • 6U4     Тркала од лесна легура 18″
Дополнителна опрема:
 • (51U)  PACK TECH: (LMS Автоматски долги/кратки светла, XAN Детекција на мртва точка, 341 Надворешни ретровизори со електрично склопување, 347 Сензор за дожд, 051 Автоматска активација/декативација на светла, наутро и навечер,        GXD Keyless Go – Отворање, затворање на врати и стартување без клуч, UGE Uconnect™ радио со 7-инчен екран на допир, Bluetooth, USB, AUX и Навигација,
 • (51W)  PACK COMFORT: (316 Задна паркинг камера, 511 Трет наслон за глава назад, 623 Електрично регулирање на лумбален дел на возачко седишта, 410 Замозатемнувачки внатрешен ретровизор, 140 Автоматски двозонски клима уред, 132 Преден наслон за рака, RSX Дополнителенo USB во вториот ред седишта)
 • 803     Мало резервно тркало
 • 289     Црвена пастелна боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.