Fiat 500X Connect 1.3 150KS DDCT E6

Fiat 500X Connect

1.3 150KS DDCT E6

Сериска опрема:
 • 008      Централана брава со далечинска команда
 • 023      Електрична регулација на предни и задни прозори
 • 025      Мануелен клима уред
 • 026      Електрична паркирна кочница
 • 041      Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 056      Hill holder
 • 0BY     Џеб на совозачко седиште
 • 112      Електричен серво управувач
 • 1GD     Контрола на притисок на пневматици
 • 1ZX      Media Hub (USB)
 • 392      VDC Control (ESP+ASR)
 • 40H     Поделено задно седиште
 • 4ЈА      Предупредување за промена на лента + препознавање на знаци
 • 500      Воздушно перниче за возач
 • 502      Воздушно перниче за совозач
 • 505      Странични предни воздушни перничиња
 • 5DE     Start&Stop
 • 614      Воздушни завеси, напред и назад
 • 68Т      LED осветлување на табличка-назад
 • 823      12V конектор
 • BNS    ERM – систем за стабилност при влечење приколка
 • JAY     3.5″ дисплеј – црно бел
 • 051      Автоматска активација/деактивација на светла, наутро-навечер
 • 070      Затемнети задни стакла
 • 097      Предни светла за магла со корнеринг функција
 • 132      Преден наслон за рака
 • 253      Греење на предно стакло кај бришачите
 • 320      Управувач обложен со кожа – Technoleather
 • 347      Сензор за дожд
 • 450      Висинска регулација на возачко седиште
 • 452      Греани предни седишта
 • 508      Задни паркинг сензори
 • 5BH      Команди на управувач,темпомат,аудио,Bluetooth
 • 499       Кит за поправка на пневматици
 • 8EW     Carplay/Android Auto
 • 9U5      LED дневни светла
 • 9Z5       Media hub ( 2x USB )
 • RCG     6 звучници
 • UGD     7 ” радио со екран на допир
 • RS9      DAB
 • XAN      Детекција на мртва точка
 • 4WE     Команди на волан за DDCT автоматски менувач
 • 431       Тркала од лесна легура 17”
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 412      Адаптивен темпомат
 • 803      Мало резервно тркало
 • 4YD     Црни капаци на ретровизори
 • 511      Трет наслон за глава,назад
 • 256      Полица за товарен простор
 • CLE     Предни и задни патосници
 • 623      Електрично регулирање на лумбален дел на возачко седиште
 • 734      Куки за прицврстување во багажник
 • 454      Висинска регулација на совозачко седиште
 • 316      Задна паркинг камера
 • 07N      Предни паркинг сензори
 • 6DC     Предупредување за судар + радар
 • LMS     Автоматски долги / кратки светла
 • 5CH/158     Боја двобојна – сина со црн кров

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.