Fiat 500X Cult 1.0 120KS Euro 6D

Fiat 500X Cult

1.0 120KS Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008      Централана брава со далечинска команда
 • 023      Електрична регулација на предни и задни прозори
 • 025      Мануелен клима уред
 • 026      Електрична паркирна кочница
 • 041      Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 056      Hill holder
 • 0BY     Џеб на совозачко седиште
 • 112      Електричен серво управувач
 • 1GD     Контрола на притисок на пневматици
 • 1ZX      Media Hub (USB)
 • 392      VDC Control (ESP+ASR)
 • 40H     Поделено задно седиште
 • 416      Темпомат
 • 4ЈА      Предупредување за промена на лента + препознавање на знаци
 • 4YD     Црни капаци на ретровизори
 • 500      Воздушно перниче за возач
 • 502      Воздушно перниче за совозач
 • 505      Странични предни воздушни перничиња
 • 5DE     Start&Stop
 • 614      Воздушни завеси, напред и назад
 • 68Т      LED осветлување на табличка-назад
 • 823      12V конектор
 • BNS    ERM – систем за стабилност при влечење приколка
 • 499       Кит за поправка на пневматици
 • ЈАY      3.5″ дисплеј – црно бел
 • ЈR1      Стандардни дневни светла
 • NHR     Ограничувач на брзина
 • RCD     4 звучници
 • 1CV      DAB
 • 128       Челични тркала со капаци 16”
 • 289       Црвена пастелна боја
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 8EW Carplay / Android Auto
 • JFA GPS антена
 • RCG 6 звучници
 • UGD 7” радио со екран на допир

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.