Fiat 500X Cult 1.6 130 КС Euro 6

Fiat 500X Cult

1.6 130 КС Euro 6 /h3>

Сериска опрема:
 • 008      Централана брава со далечинска команда
 • 023      Електрична регулација на предни и задни прозори
 • 025      Мануелен клима уред
 • 026      Електрична паркирна кочница
 • 041      Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 056      Hill holder
 • 0BY     Џеб на совозачко седиште
 • 112      Електричен серво управувач
 • 1GD     Контрола на притисок на пневматици
 • 1ZX      Media Hub (USB)
 • 392      VDC Control (ESP+ASR)
 • 40H     Поделено задно седиште
 • 416      Темпомат
 • 4ЈА      Предупредување за промена на лента + препознавање на знаци
 • 500      Воздушно перниче за возач
 • 502      Воздушно перниче за совозач
 • 505      Странични предни воздушни перничиња
 • 5DE     Start&Stop
 • 614      Воздушни завеси, напред и назад
 • 681      LED осветлување на табличка-назад
 • 823      12V конектор
 • BNS    ERM – систем за стабилност при влечење приколка
 • JAY     3.5″ дисплеј – црно бел
 • ЈR1     Стандардни дневни светла
 • NHR    Ограничувач на брзина
 • 018     Сина метализирана боја – Blue Italia
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 20Т    Пакет конфорт (132 Преден наслон за рака, 511 Трет наслон а глава позади, 256 Полица во товарен простор, CLE Предни и задни патосници, 623 Електрично регулирање на лумбален дел на возачко седиште, 734 Куки за процврстување во багажник, 454 Висинска регулација на совозачко седиште, RSX USB во втор ред седишта).
 • 431    Тркала од лесна легура 17”Стандардно челично резервно тркало
 • 8ЕW     Carplay / Android Auto
 • UGD     7” радио со екран на допир, Bluetooth
 • 1CV     DAB
 • RCG    6 звучници
 •  A10    Пакет култ (976 Ретровизори во боја на каросерија, 320   Управувач обложен во кожа, 450 Возачко седиште со висинска регулација, 508 Задни паркинг сензори.

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.