FIAT DOBLO Combi E5

FIAT DOBLO Cargo E5

1.6 Mjet 105

Сериска опрема:
 • 011 Висинска и длабинска регулација на управувач
 • 014 Серво управувач/li>
 • 009 Кочници со АBS
 • 025 Мануелен клима уред
 • 028 Електрична регулација на предни прозори
 • 043 Механичка регулација на ретровизори
 • 055 Лизгачка врата од левата страна
 • 195 Поделено задно седиште
 • 228 Цетрално заклучување и отклучување
 • 352 Капаче на резервоар со клуч
 • 392 VDC (ESP, ASR) контрола на стабилноста
 • 4HL Звучници
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 519 Застаклени две задни врати
 • 523 Лизгачка врата од десна страна
 • 5BY Сензор на надворешна температура
 • 823 Конектор 12V
 • 878 Украсни капаци на тркала
 • 927 Заштитни странични лајсни
 • 980 Стандардно резервно тркало
 • 56K Преграда помеѓу патнички и товарен простор
 • 249 Бела боја
Дополнителна опрема:
 • 245 Радио команди на управувач
 • 94H Радио со 5” екран на допир, USB, Bluetooth
 • 989  Сет за пушачи
 • 990 Калници

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
– Камата – 4,50%
– Учество – 20% (бруто)
– Рок – 84 мес (мах)
– Трошок за обработка – 1,50%

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
– Камата – 4,50%
– Учество – 10% (нето)
– Рок – 84 мес (мах)
– Трошок за обработка – 1,50%
– Повластена каматна стапка од 3,75% за хибридни возила

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.