FIAT Panda Cross 0.9 85 КС Euro 6

FIAT Panda TRUSSARDI 0.9

0.9 85KS Euro 6

Сериска опрема:
 • 008 Далечинска команда-отворање, затворање
 • 011 Висинска регулација на управувач
 • 028 Електрично подигање на предни прозори
 • 041 Електрично регулирани ретровизори со греење
 • 070 Затемнети стакла на задни и на 5-та врата
 • 097 Предни светла за магла
 • 112 Сервоуправувач
 • 140 Автоматски клима уред
 • 195 Поделено задно седиште 40/60
 • 320 Управувач и рачка на менувач, обложени со кожа
 • 375 Надолжни кровни носачи – CROSS
 • 392 ESP – Електронска контрола на стабилноста
 • 500 Воздушно перниче за возач
 • 502 Воздушно перниче за совозач
 • 505 Странични возадушни перничиња
 • 614 Странични возадушни завеси
 • 508 Задни паркинг сензори
 • 5BY Сензор за надворешна температура
 • 5DE Start&Stop
 • 5J8 Капаци на ретровизори во боја на каросерија
 • 626 Висинска регулација на возачко седиште
 • 7B2 Мониторинг на притисок во пневматици
 • 823 Конектор 12V
 • 876 Браници во боја на каросерија
 • 939 ELD – Електронска блокада на диференцијал
 • BNH Hill descent control- КОнтрола на брзина при симнување
 • RAF Радио +УСБ + Bluetooth®
 • Боја Бела пастелна

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.