Fiat Panda Panda 1.0 70 КС Euro 6D

Fiat Panda

Panda 1.0 70 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008    Далечинска команда отворање затворање
 • 011    Висинско прилагодување на управувач
 • 025    Мануелен клима уред
 • 028    Електрична регулација на предни прозори
 • 043    Мануелно регулирање на надворешни ретровизори
 • 112    Серво управувач
 • 1GD   Мониторинг на притисок на пневматици
 • 2PX   Радио со 5” екран, Bluetooth, DAB
 • 392    ESP
 • 500    Воздушно перниче за возач
 • 502    Воздушно перниче за совозачот
 • 614    Странични воздушни завеси
 • 5BY   Сензор за надворешна температура
 • 5DE   Start&Stop
 • 823   12V Приклучок
 • 876   Браници во боја на каросерија
Дополнителна опрема:
 • 3Y0    PACK AMORE LIGHT:
 • 273   Верзија со 5 седишта и плус трет сигурносен појас позади
 • 626    Висинска регулација на возачко седиште
 •   965    Задно седиште со три точки на фиксирање
 • 4U8   PACK STYLE:
 • 070    Затемнети стакла на задни прозорци
 •  097    Предни светла за магла

Искористете ја понудата за финансиски лизинг за патнички возила во соработка со Стопанска Лизинг и добијте:

 • 50% помали рати во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
 • 50% попуст на трошоците за обработка
 • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Флексибилен производ:

Минималното учество 20%
Максимален рок на отплата до 84 месеци
Каматна стапка 6,5%

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место . Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.