Fiat Panda Panda Red 1.0 70 КС Euro 6D

Fiat Panda

Red 1.0 70 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008    Далечинска команда отворање затворање
 • 011    Висинско прилагодување на управувач
 • 028    Електрична регулација на предни прозори
 • 097    Предни светла за магла
 • 112    Серво управувач
 • 140    Автоматски клима уред
 • 195    Поделено задно седиште 40/60
 • 1GD   Мониторинг на притисок на пневматици
 • 1SB   Радио со 7” екран на допир, Bluetooth, Android Auto & Car Play
 • 273   Верзија со 5 седишта и плус 3 сигурносен појас позади
 • 320   Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • 357   Надолжни кровни носачи
 • 392    ESP
 • 500    Воздушно перниче за возач
 • 502    Воздушно перниче за совозачот
 • 614    Странични воздушни завеси
 • 5BH   Команди на управувач
 • 5BY   Сензор за надворешна температура
 • 5DE   Start&Stop
 • 7Х1   Кит RED
 • 823    12V Приклучок
 • 876    Браници во боја на каросерија
 • 927    Заштитни странични лајсни
 • 0R4   Челични тркала естетски 15″
Дополнителна опрема:
 • 070   Затемнети стакла на задни и на 5-та врата
 • 041    Електрично регулирани ретровизори со греење
 • 2R3   Сензор за светлина
 • 2R4   Сензор за дожд
 • 581  Сива метализирана боја

Финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ – Скопје

Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува за месечна отплата во првите 6 месеци пресметана под следниве услови:

 • 50% помала рата во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
 • 30% учество
 • рок на отплата 84 месеци
 • варијабилна каматната стапка 6.5%.
 • предмет на лизинг: прикажаното возило на лагер со вклучен попуст

Дополнителни промотивни услови:

 • 50% попуст на трошоците за обработка
 • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.