Fiat Panda Panda Red 1.0 70 КС Euro 6D

Fiat Panda

Red 1.0 70 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008    Далечинска команда отворање затворање
 • 011    Висинско прилагодување на управувач
 • 028    Електрична регулација на предни прозори
 • 097    Предни светла за магла
 • 112    Серво управувач
 • 140    Автоматски клима уред
 • 195    Поделено задно седиште 40/60
 • 1GD   Мониторинг на притисок на пневматици
 • 1SB   Радио со 7” екран на допир, Bluetooth, Android Auto & Car Play
 • 273   Верзија со 5 седишта и плус 3 сигурносен појас позади
 • 320   Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • 357   Надолжни кровни носачи
 • 392    ESP
 • 500    Воздушно перниче за возач
 • 502    Воздушно перниче за совозачот
 • 614    Странични воздушни завеси
 • 5BH   Команди на управувач
 • 5BY   Сензор за надворешна температура
 • 5DE   Start&Stop
 • 7Х1   Кит RED
 • 823   12V Приклучок
 • 876   Браници во боја на каросерија
 • 927   Заштитни странични лајсни
 • 0R4   Челични тркала естетски 15″
Дополнителна опрема:
 • 414    Црвена пастелна боја

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.