FIAT Panda TRUSsARDI 0.9

FIAT Panda TRUSSARDI 0.9

0.9 85KS Euro 6

Сериска опрема:
 • 009      Кочници со ABS + EBD
 • 008      Далечинска команда отварање и затворање
 • 011      Висинско прилагодување на управувач
 • 025      Мануелен клима уред
 • 028      Електрична регулација на предни прозори
 • 029      Греење на задно стакло
 • 392      ESP
 • 112      Електричен серво управувач
 • 195      Делив наслон на задни седишта
 • 500      Воздушно перниче на возач
 • 502      Воздушно перниче на совозач
 • 5BY     Сензор за надворешна температура
 • 614      Странични воздушни завеси
 • 7B2      TMPS Систем за контрола на притисок во пневматици
 • 803      Мало резервно тркало
 • 823      12V Приклучок
 • 876      Браници во боја на каросерија
 • 614      Воздушни завеси
 • 097      Предни светла за магла
 • 505      Странични воздушни перничиња
 • 5DE     Старт & Стоп
 • 626      Висинска регулација на возачко седиште
 • 357      Надолжни кровни носачи
 • 041      Електрична регулација и греење на надворешни ретровизори
 • 5BH     Команди за радио на управувач
 • 927      Странични заштитни лајсни црни TRUSARDI
 • 8FB     Радио Uconnect, Bluetooth, USB
Дополнителна опрема:
 • 10N      Метализирана боја
 • 452      Греење на предни седишта
 • Боја Сива метализирана 581

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.