Fiat Professional Doblo Combi L1 1.3 Mjet 90

Fiat Professional Doblo Combi L1

1.3 Mjet 90

Сериска опрема:
 • 011    Висинска и длабинска регулација на управувач
 • 014    Серво управувач
 • 009    Кочници со АBS
 • 025    Мануелен клима уред
 • 028    Електрична регулација на предни прозори
 • 043    Механичка регулација на ретровизори
 • 228    Цетрално заклучување и отклучување
 • 352    Капаче на резервоар со клуч
 • 392    VDC (ESP, ASR) контрола на стабилноста
 • 4HL    Звучници
 • 500    Воздушно перниче за возачот
 • 523    Лизгачка врата од десна страна
 • 055    Лизгачка врата од левата страна
 • 5BY    Сензор на надворешна температура
 • 823    Конектор 12V
 • 980    Стандардно резервно тркало
 • 927    Заштитни странични лајсни
 • 56K    Преграда помеѓу патнички и товарен простор
 • 195    Поделено задно седиште
 • 519    Застаклени две задни врати
 • 878    Украсни капаци на тркала
 • 989    Сет за пушачи
 • 249    Бела боја

Финансиски лизинг за комерцијални возила преку Sparkasse Leasing

–              со можност за одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 60 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–              без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.