Fiat Professional Ducato Furgon M35 L1H1 2.3 Mjet 130

Fiat Professional Ducato Furgon M35 L1H1

2.3 Mjet 130

Сериска опрема:
 • 082          Подготовка за радио, звучници и антена
 • 199          Разделен ѕид од товарен дел, со лизгачки прозор
 • 293          Двојно совозачко седиште со појаси
 • 980          Стандардно резерво тркало
 • 786          Алат и дигалка за резервно тркало
 • 009          Сопирачки со ABS+EBD
 • 008          Централна брава со далечинска команда
 • 011          Серво управувач
 • 392          ESP+ASR+Hill holder
 • 500          Воздушно перниче за возачот
 • 025          Мануелен клима уред
 • 549           Бела боја
Дополнителна опрема вградена во возилото:

Финансиски лизинг за комерцијални возила преку Sparkasse Leasing

–              со можност за одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 60 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–              без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.