Fiat Professional Fiorino Combi E5 1.3 Mjet 75

Fiat Professional Fiorino

Combi E5 1.3 Mjet 75

Сериска опрема:
 • 014 Серво управувач
 • 009 Кочници со АBS
 • 025 Мануелен клима уред
 • 028 Електрична регулација на предни прозори
 • 043 Механичка регулација на ретровизори
 • 082 Подготовка за радио
 • 130 Автоматско заклучување при одредена брзина
 • 228 Цетрално заклучување и отклучување
 • 352 Капаче на резервоар со клуч
 • 392 VDC ( ESP, ASR) Контрола на стабилноста
 • 4BJ Заштитини странични лајсни
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 519 Застаклени две задни врати
 • 523 Лизгачка врата од десна страна
 • 823 Конектор 12V
 • 56K    Разделна преграда на товарен дел од патнички
 • 695      Сива метализирана боја

Соработуваме со сите финансиски институции во Македонија. За најдобра финансиска понуда, ве молиме контактирајте нѐ.

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.