Fiat Professional Fiorino Furgon E5 1.3 Mjet 75

Fiat Professional Fiorino

Furgon E5 1.3 Mjet 75

Сериска опрема:
 • 014 Серво управувач
 • 009 Кочници со АBS
 • 025 Мануелен клима уред
 • 028 Електрична регулација на предни прозори
 • 043 Механичка регулација на ретровизори
 • 082 Подготовка за радио
 • 130 Автоматско заклучување при одредена брзина
 • 228 Цетрално заклучување и отклучување
 • 352 Капаче на резервоар со клуч
 • 392 VDC ( ESP, ASR) Контрола на стабилноста
 • 4BJ Заштитини странични лајсни
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 519 Застаклени две задни врати
 • 523 Лизгачка врата од десна страна
 • 823 Конектор 12V
 • 56K    Разделна преграда на товарен дел од патнички
 • 293     Црвена метализирана боја

Соработуваме со сите финансиски институции во Македонија. За најдобра финансиска понуда, ве молиме контактирајте нѐ.

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.