Fiat Professional Panda Van Easy 1.2 69

Fiat Professional Panda Van Easy

1.2 69

Сериска опрема:
 • S          FPS – Систем за заштита од пожар
 • S          FIAT CODE – Систем за заштита од кражба
 • S          Борд компјутер
 • S          Патен компјутер
 • S          Електрично отворање на багажникот од внатре
 • S          Електрично отклучување и заклучување на вратите од внатре
 • S009    Кочници со ABS+EBD
 • S392    ESP – контрола на стабилноста
 • S025    Клима уред
 • S070    Затемнети стакла
 • S082    Подготовка за радио со 6 звучници и антена
 • S112    Серво управувач – Dualdrive ®
 • S011    Висинска регулација на управувач
 • S428    Електрично управување со предни прозори + централнозаклучување
 • S500    Воздушно перниче за возач
 • S502    Воздушно перниче за совозач
 • S505    Странични воздушни перничиња
 • S717    Радио ЦД
 •   296    Бела боја

Финансиски лизинг за комерцијални возила преку Sparkasse Leasing
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 60 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.