Fiat Professional Talento Furgon LWB 2.0 Mjet 120

Fiat 500X Connect

1.3 150KS DDCT E6

Сериска опрема:
 • 009 Кочници со АBS
 • 025 Мануелен клима уред
 • 028 Електрична регулација на предни прозори
 • 072 Подготовка за радио, без звучници и антена
 • 41A Радио
 • 186 Двојно совазачко седиште
 • 441 Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 499 Кит за поправка на пневматици
 • 500 Воздушно перниче за возач
 • 502 Воздушно перниче за совозач
 • 516 Две задни врати – 180°
 • 523 Лизгачка врата од десна страна
 • 5DE Start & Stop
 • 692 Дневни светла
 • 6XN Украсни капаци на тркала
 • BNB ESP
 • 980 Стандардно резервно тркало
 • 482 Потпирач за рака  и лумбално подесување на возачко седиште
 • WDK Челични тркала 16 “
 • 557  Бела боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.