Fiat Professional Talento Van Furgon LWB 1.6 Mjet 95

Fiat Professional Talento Van Furgon LWB

1.6 Mjet 95

Сериска опрема:
 • 009          Кочници со АBS
 • 025          Мануелен клима уред
 • 028          Електрична регулација на предни прозори
 • 072          Подготовка за радио, без звучници и антена
 • 41A          Радио
 • 186          Двојно совазачко седиште
 • 441          Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 499          Кит за поправка на пневматици
 • 500          Воздушно перниче за возач
 • 502          Воздушно перниче за совозач
 • 516          Две задни врати – 180°
 • 523          Лизгачка врата од десна страна
 • 5DE          Start & Stop
 • 692          Дневни светла
 • 6XN         Украсни капаци на тркала
 • BNB         ESP
 • 980          Стандардно резервно тркало
 • WDK        Челични тркала 16 “
 • 557           Бела боја
Дополнителна опрема вградена во возилото:

Финансиски лизинг за комерцијални возила преку Sparkasse Leasing

–              со можност за одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 60 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–              без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 10% од нето цената + ДДВ, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.