FIAT TIPO Hatchback 1.0 CROSS

FIAT TIPO Hatchback 1.0 CROSS

1.0 100KS Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008/228           Централна брава со далечинско
 • 009                  Кочници со ABS
 • 011                  Висинско и длабинско регулирање на управувач
 • 023                  Електрична регулација на задни стакла
 • 028                  Електрична регулација на предни стакла
 • 041                  Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 051                  Сензор за светлина
 • 070                  Затемнети стакла на задни врати и задно стакло
 • 07N                 Предни паркинг сензори
 • 097                  Предни светла за магла
 • 112                  Електричен серво асистиран управувач
 • 132                  Наслон за рака на предни седишта
 • 140                  Автоматски клима уред
 • 15Q                 USB – порт
 • 195                  Поделено задно седиште
 • 1CQ                 Предупредување на замор кај возач
 • 1GD                 Мониторинг за притисок во пневматици со дисплеј
 • 275                  Наслон за рака на задни седишта
 • 320                  Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • 339                  Џеб на заден дел од предни седишта
 • 347                  Сензор за дожд
 • 365                  TMPS (Мониторинг на притисок во пневматици)
 • 392                  ESP (Електронска контрола на стабилноста)
 • 396                  Патосници
 • 40Y                  Лумбално подесување на возачко седиште
 • 410                  Електрохроматски внатрешен ретровизор
 • 412                  Адаптивен темпомат
 • 450                  Висинска регулација на возачко седиште
 • 481                  Трет наслон за глава на задни седишта
 • 500                  Воздушно перниче за возачот
 • 502                  Воздушно перниче за совозачот
 • 505                  Странични воздушни перничиња
 • 508                  Задни паркинг сензори
 • 58Е                  Ограничување на брзина
 • 58Н                 Радио команди за радио VP2
 • 5BY                 Сензор за надворешна температура
 • 5DE                 Старт & Стоп систем
 • 614                  Странични воздушни завеси
 • 7Z6                  Автономно кочење + радар
 • 823                  Приклучок за струја 12V
 • 876                  Браници во боја на каросерија
 • 8EW                Android Auto/Carplay/Mirroring/NAV
 • 9WE                Предни светла FULL LED
 • 9U7                 Автоматски долги светла
 • JAL                  7 Инструмент табла во боја
 • LAS                 Помош при одржување на правец во лента на движење
 • LAY                 LED задни светла
 • MDX                Активни капаци ролетни на предна маска
 • NH4                 Интелегентна помош за одржување на брзина
 • RSX                 Заден USB порт
 • 357                  Надолжни кровни носачи
 • 4/3                   Кит CROSS додатоци
Дополнителна опрема:
 • 316      Телекамера назад
 • 454      Совозачко седиште со висинска регулација
 • 7Q8     VP2 7 Таблет – Радио
 • 1M6     Тркала од лесна легура 17’’ 215/55R17 CROSS
 • 249      Боја Сива метализирана

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.