FIAT Tipo Hatchback Entry 1.3 Mjet 95

FIAT Tipo Hatchback

Entry 1.3 Mjet 95

Сериска опрема:
 • 008/228     Централна брава со далечинско отварање/затворање
 • 009      Кочници со ABS
 • 011      Висинско и длабинско регулирање на управувач
 • 023      Електрична регулација на задни стакла
 • 028      Електрична регулација на предни стакла
 • 041      Електрична регулација на надворешни ретровизори
 • 112      Електричен серво асистиран управувач
 • 15Q     USB – порт
 • 195      Поделено задно седиште
 • 1CQ    Предупредување за замор кај возач
 • 365      TMPS  Мониторинг за притисок во пневматици
 • 320      Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • 392      ESP Електронска контрола на стабилноста
 • 416      Темпомат
 • 450      Висинска регулација на возачко седиште
 • 481      Наслон за глава на задни седишта
 • 499      Комплет за полнење на гума Repair Kit
 • 500      Воздушно перниче за возачот
 • 502      Воздушно перниче за совозачот
 • 505      Странични воздушни перничиња
 • 5BY     Сензор за надворешна температура
 • 614      Странични воздушни завеси
 • 7Q9     VP2 7” Таблет Радио + DAB
 • 8EW    Android Auto / CarPlay / Mirroring
 • 823      Приклучок за струја 12V
 • 976      Ретровизори во боја на каросерија
 • 9U5     LED дневни светла
 • 2XR     Челични тркала со капаци 16”
 • 803      Мало резервно тркало
Дополнителна опрема:
 • 3А6     Convenience Pack: ( RFX  Безжично полнење на мобилен телефон, 40Y  Ломбарно подесување на возачко седиште, 275  Наслон за рака на задно седиште, RSX  Заден USB порт, 132 Наслон за рака на предни седишта )
 • 097      Предни светла за магла
 • 140      Автоматски клима уред
 • LAS     Помош при одржување на правец во лента на движење
 • 695      Сива метализирана боја

Финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ – Скопје

Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува за месечна отплата во првите 6 месеци пресметана под следниве услови:

 • 50% помала рата во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
 • 30% учество
 • рок на отплата 84 месеци
 • варијабилна каматната стапка 6.5%.
 • предмет на лизинг: прикажаното возило на лагер со вклучен попуст

Дополнителни промотивни услови:

 • 50% попуст на трошоците за обработка
 • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.