Fiat Tipo Hatchback Pop 1.4 95 КС Euro 6D

Fiat Tipo Hatchback Pop

1.4 95 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008          Далечинска команда отворање затворање
 • 009          Кочници со ABS
 • 011          Висинско и длабинско прилагодување на управувач
 • 025          Мануелен клима-уред
 • 028          Електрична регулација на предни прозори
 • 029          Греење на задно стакло
 • 392          ESP
 • 228          Централно заклучување
 • 112          Електричен серво управувач
 • 218          Ел. регулација на надворешни ретровизори
 • 15Q         USB Порт
 • 195          Поделено задно седиште
 • 365          TMPS( контрола на притисок во пневматици)
 • 406          15″ челични тркала со капаци
 • 450          Висинска регулација на возачко седиште
 • 500          Воздушно перниче за возач
 • 502          Воздушно перниче за совозач
 • 505          Предни странични воздушни перничиња
 • 614          Странични воздушни завеси
 • 5BY          Сензор за надворешна температура
 • 6ZE          Радио со USB VP1
 • 823          12V конектор
 • 976          Фарбани ретровизори во боја на каросерија
 • 980          Стандардно резервно тркало
 • 7K7          Хромирани рачки на врати
 • 8RW        POP ентериер
 • 097          Предни светла за магла
 • 245          Радио команди на управувач VP1
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 •   695     Сива метализирана боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.