FIAT Tipo Hatchback Red Hybrid 1,5 130KS Euro 6D

FIAT Tipo Hatchback

Red Hybrid 1,5 130KS Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008/228 Централна брава со далечинско
 • 009 Кочници со ABS
 • 011 Висинско и длабинско регулирање на управувач
 • 023 Електрична регулација на задни стакла
 • 028 Електрична регулација на предни стакла
 • 041 Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 048 Прилагодување на висината на светлината на фаровите
 • 051 Сензор за светлина
 • 070    Затемнети стакла на задни врати и задно стакло
 • 097 Предни светла за магла
 • 112 Електричен серво асистиран управувач
 • 132 Потпирач за рака на предни седишта
 • 140 Автоматски клима уред
 • 15Q USB – порт
 • 195 Поделено задно седиште
 • 1CQ Предупредување за замор кај возач
 • 1GD Мониторинг за притисок во пневматици со дисплеј
 • 316 Задна камера за паркирање
 • 320 Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • 339 Џеб на заден дел од предни седишта
 • 347 Сензор за дожд
 • 392 ESP – Електронска контрола на стабилноста
 • 396 Патосници
 • 3МN Радио VP2 10” таблет + DAB
 • 412     Адаптивен темпомат
 • 450 Висинска регулација на возачко седиште
 • 481 Наслон за глава на задни седишта
 • 499    Комплет за полнење на гума / Repair Kit (Fix & Go)
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 502 Воздушно перниче за совозачот
 • 505 Странични воздушни перничиња
 • 58E Ограничување на брзината (Speed Limiter)
 • 58H Радио команди за радио VP2
 • 5BY Сензор за надворешна температура
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 7X1   Кит RED
 • 7Z6 Автономно кочење + радар
 • 823 Приклучок за струја 12V
 • 876 Браници во боја на каросерија
 • 8EW Android Auto / Carplay / Mirroring
 • 9WE Предни светла – Full Led
 • ЈАL 7” инструмент табла во боја
 • LAS Помош при одржување на правец во лента на движење
 • LAY LED задни светла
 • MNH Рачки на врати сатен хром
 • 357 Надолжни кровни носачи
 • 1M6 Tркала од лесна легура 17”
Дополнителна опрема:
 • 43W CONVENIENCE PACK (RED)
 • RFX Безжично полнење на мобилен телефон
 • 40Y Лумаблно подесување на возачко седиште
 • 275 Наслон за рака на задни седишта
 • 454 Висинска регулација на совозачко седиште
 • RSX Заден USB порт
 • 168   Црвена пастелна боја

Финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ – Скопје

Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува за месечна отплата во првите 6 месеци пресметана под следниве услови:

 • 50% помала рата во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
 • 30% учество
 • рок на отплата 84 месеци
 • варијабилна каматната стапка 6.5%.
 • предмет на лизинг: прикажаното возило на лагер со вклучен попуст

Дополнителни промотивни услови:

 • 50% попуст на трошоците за обработка
 • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.